advertise


Overview
Blog
Photos
Videos
Friends
Events

svea89

svea89 is a music fan.
POSTED BY svea89 | 48 VIEWS


One with Nature Candles – cutnost narave v vašem domu

Svece One with Nature Candles so rocno izdelane svece, narejene v Sloveniji, ki jih odlikujejo predvsem izjemne dišave ter izdelava z mislijo na okolje.

Kolekcija za vsak okus
svece One With Nature Candles so zbrane v štirih kolekcijah, ki ponujajo pestro paleto bolj ali manj intenzivnih vonjev – od najslajših do nekoliko bolj svežih. Osnovo predstavljata kolekciji Earth in Forest, ki se osredotocata na posamicne dišave, razlika med njima pa je predvsem v tem, da kolekcija Forest nudi sveca z lesenim stenjem, ki ob gorenju rahlo prasketa, s cimer poskrbi tudi za romanticen zvocni ucinek. Posebnost je kolekcija Dublicious, ki v sebi skriva dve barvi in dve dišavi, ki se ob gorenju zlivata v popolnoma nov vonj, na voljo pa je tudi kolekcija masažnih svec Body & Spa, ki najprej zacara s prijetnim vonjem, nato pa je ogreti vosek možno uporabiti še za masažo.

svece so na voljo v kozarckih, v obliki votivnih svec za ponovno polnjenje, potovalnih svec s pokrovom in embalažo, ki se ne razbije, ter seveda tudi v licno dekoriranih darilnih embalažah.

Dišave, ki prevzamejo cute
dišece svece uporabljamo tako za ustvarjanje prijetne atmosfere ob posebnih priložnostih, kot tudi takrat, ko si v domu zaželimo prijetnih dišav, ki nam bodo pomagale pri sprošcanju. Svece One with Nature Candles zato ponujajo pestro izbiro dišav, ki zazibljejo vsaka v svoje razpoloženje. Medtem, ko so Whiskey-Karamela, Melona-Jagoda in Sladka Cešnja namenjene ljubiteljem sladkobe, sta Kivi-Tolu in Tajska Orhideja nekoliko bolj sveža, Sivkina Polja pa je dišava, ki je namenjena prijetnemu ugodju ob znanemu vonju, ki sprošca telo in um.

Na voljo so tudi razna etericna olja, ki še polepšajo trenutke v dvoje, zlasti ob masaži.

Posebnost svec One with Nature Candles – ubranost z naravo
sveca One with Nature Candles so rocno izdelane v Sloveniji in so izdelek, ki ne skrbi zgolj za prijetno odišavljenost doma ter prijetna obcutja, temvec je hkrati tudi ekološko naravnan. Za izdelavo se uporablja zgolj 100-odstotni palmov vosek, ki je pridelan iz obnovljivih virov in je brez primesi parafina in ostalih kemikalij. Dišave ne vsebujejo ftalatov in parabenov, zato cloveku niso škodljive, prav tako pa niso testirane na živalih. Stenji so leseni ali bombažni, brez svinca in cinka, barve pa ekološke in ne vsebujejo škodljivih snovi in aditivov, kot sta nafta in naftalen.

One with Nature Candles torej s svojimi dišavami vnesejo v dom delcek narave, hkrati pa tudi skrbijo za ohranjanje našega okolja. Tako razkošje dišav prinaša toplino, ljubezen do soljudi in tudi spoštovanje do narave, zaradi cesar se lahko popolnoma prepustimo ugodju in razvajamo svoje cute.

svece One with Nature Candles so na voljo v spletni prodajalni na www.owncandles.com ter v izbranih prodajalnah po Sloveniji.

Comments

Blog 1845287